Een ballonvaart maken

Ballonvaren in Amsterdam is bijvoorbeeld echt een leuke locatie. Met meer dan vijfduizend vierkante kilometer is het de grootste en groenste provincie van Nederland. Zo zijn deze natuurgebieden het hele jaar door te bewonderen vanuit een luchtballon.

Ballonvaren.com is een professioneel, rijkserkend en landelijk opererend ballonvaartbedrijf wat sinds 2003 al vele tienduizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen.

Met 12 heteluchtballonnen in eigen beheer behoren ze dan ook tot een van de grootste ballonvaart bedrijven van Europa. Daarnaast zijn ook nog lid van de meest belangrijke branche organisatie en streven ze er altijd na om iedereen een geweldige belevenis te bezorgen.

Online boeken

Je vaart altijd met extra ruime maanden met verhoogde randen, zodat iedereen bij hen aan het raam kan staan en veilig van de vlucht kunt genieten. Ze hebben verschillende luchtballonnen variƫren van 2 tot en met 20 personen. Voor meer informatie kun je het beste de website van Ballonvaren.com bezoeken. Een ballonvaart maken is nog nooit zo makkelijk geweest.

A3 Ballon heeft al sinds 1986 ervaring met het uitvoeren van ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven. Jaarlijks worden door ons circa 12.000 passagiers vervoerd en hiermee zijn wij het grootste ballonvaartbedrijf van Europa.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *