Zonnepanelen in Eindhoven

Het plaatsen van zonnepanelen in Eindhoven is zeer interessant en vooral omdat de prijzen van zonnepanelen de afgelopen jaren ontzettend gedaald zijn. Indien je voor zonnepanelen kiest, zul je natuurlijk altijd voor maximaal vermogen gaan.

Wanneer het PV-systeem aan het elektriciteitsnet gekoppeld wordt, is de hoofdzekering bepalend voor het maximaal terug te leveren hoeveelheid elektriciteit. Wanneer de hoofdzekering 25A is, zullen de aparte groepen minimaal een stap lager zijn en dus maximaal op 16A afgezekerd mogen worden. Daardoor wordt het maximale op te wekken vermogen beperkt door 230V*16A=3680Wp.

In het geval dat de hoofdzekering 35A groot is zal de groep op 25A afgezekerd mogen worden. Dit geeft dan een maximaal vermogen van 5750Wp. Het is overigens verplicht om, voor systemen met een groter vermogen dan 600Wp, gebruik te maken van een separate groep in de meterkast waar enkel en alleen het PV-systeem op is aangesloten.

Laat zonnepanelen in Eindhoven door professionals plaatsen

Indien je zonnepanelen gaat plaatsen kun je het beste de betere professionals hiervoor inhuren. Bink Solar is dé regionale specialist in Eindhoven en omgeving en helpt je graag verder met het installeren van zonnepanelen in Eindhoven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan via hun eigen website.

About the author