Kettingen zilver

Kettingen zilver; het is eigenlijk iets wat al sinds het begin van de mensheid een onderdeel is van de menselijke cultuur. Sinds dat mensen kleding begonnen te dragen, werden er eigenlijk hulpmiddelen gebruikt waarmee de kleding vastgemaakt werd. Archeologen hebben gespen en spelden gevonden van meer dan 100.000 jaar oud.

Maar door de technologie en vooruitgang van de mensheid heeft het ervoor gezorgd dat voor sieraden nu edelstenen en kostbare metalen gebruikt worden. Vroeger waren door de sieraden stammen en groepen herkenbaar.

Sieraden van vroeger

Het Egypte van vroeger heeft wel misschien de meeste invloed op sieraden gehad. De toegang tot edelstenen en edelmetalen en sterke cultuur zorgde ervoor dat de adel en nobele toegang hadden tot luxe en daarmee dus ook sieraden.

De meest gebruikte materialen van die tijd waren goud en koper. De massa mensen konden in die tijd zich alleen koper veroorloven, maar de adel prefereerden uiteraard goud. Hierdoor is eigenlijk de basis gelegd voor de populaire gouden sieraden.

Bestel sieraden online

Gelukkig ben je nu niet meer afhankelijk van Egyptische mijnwerkers en kun je eenvoudig sieraden online bestellen bij ikbensieraden.nl. Je hebt de keuze uit een zeer ruime collectie tegen zeer lage prijzen!

About the author