Jethelm

jethelm

Een jethelm is een speciale helm voor de scooterrijder waarbij de kin vrijgelaten wordt en het dankt zijn naam aan de gelijkvormige helmen zonder kinbedekking die piloten dragen. Door de open afwerking en lichtheid is de helm uitermate geschikte voor een scooterritje door de stad.

De webwinkel scooteronderdelenshop.com verkoopt jethelmen die voorzien zijn van het ECE-keurmerk voor verkeersveiligheid. Dat betekent dat je altijd een jethelm hebt van de beste kwaliteit.

Bestel een hippe jethelm online

De aantrekkingskracht van jethelmen op de consument is erg duidelijk en het is uitgegroeid tot een heus fashionitem. Op de website van scooteronderdelenshop.com kun je vele jethelmen vinden met verschillende kleuren en maten. Daarnaast ook nog met diverse hippe prints van verschillende merken.

Alle soorten jethelmen voorzien de moderne scooterrijder van stijl en klasse en het geeft je dan ook meer een vintage look. Zo vind je op scooteronderdelenshop.com zeker de jethelm die het beste bij je past. Alle helmen zijn makkelijk te sorteren op basis van maat, kleur, merk en prijs. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog je jethelm bij scooteronderdelenshop.com.

About the author